marți, 25 iunie 2013

Reclame. Reclame peste tot!

*Se presupune că voi încerca să nu neglizej blogul vara asta. Voi încerca, nu promit nimic.*

  Bun, să trecem la subiect. Se presupune  Nu, am mai folosit asta odată. Am ţânţari în cameră şi mă enervează, aşa că o să-mi fie cam greu să termin postarea asta.
  În primul rând, elevii de clasa a VIII-a au susţinut azi examenul pentru admitere la liceu, la limba şi literatura română. Mă rog, acum au ce să dea la ştiri. După părerea mea, *şi a multora*, subiectele au fost ale dracu' de uşoare. Dar staţi că urmează matematica, acolo-i groaza.
   Al doilea subiect despre care vreau să scriu sunt, după cum v-aţi dat seama şi din titlu, reclamele. Publicitatea are scopul de a informa publicul, de a fi atractivă, pentru a influenţa clientul. Bine, dacă mă întrebi pe mine, eu nu am cumpărat niciodată vreun produs pentru că mi-a plăcut reclama, dar se presupune că aşa ceva ar trebui să fie plăcut publicului. Dar multe reclame nu sunt deloc frumoase şi informative, ci de-a dreptul tâmpite şi enervante! Acum, pe bune, cine naiba crede că dacă mesteci Airwaves, poţi să cânţi ca aia la instrumentul ăla ciudat? :| Nu îmi amintesc acum toate reclamele care nu îmi plac, dar sunt multe altele foarte tâmpite, care îţi întrerup filmul la care te uiţi, exact în momentul culminant.
      Ah, şi nu trebuie să-mi spuneţi că nu vă uitaţi la televizor, pentru că ele sunt peste tot! De exemplu, azi voiam să ascult o melodie pe tube şi îmi apare o chestie ciudată cu nişte purcei care cântă. De când au băgat ăştia Youtube România, au accaparat şi site-ul pe care-l folosesc cel mai des, iar asta nu-mi place. Oh, şi să nu uităm de clipuri: fiecare clip conţine plasare de produse, la fel şi serialele şi filmele.
       Daaaaaar, să vedem şi partea bună: nu există o parte bună, în afară de faptul că noi ne prostim şi alţii au bani. Mulţi.

*Gataaaaaa revoltaaaaa! :))*

4 comentarii:

  1. eu nu cumpăr niciodată ceva ce văd din reclame.
    defaapt, eu nu mă uit la TV.
    și da, urăsc că le-au băgat pa youtube.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine faci, în ambele cazuri. Da, e naşpa. -.-''

    RăspundețiȘtergere
  3. Peste tot e doar minciună şi minciună.Reclamele sunt o continuare.Sunt doar nişte chestii care vor să capete atenţie.

    P.S:Examenul la mate' a fost foarte uşor.Mai uşor nici că se putea :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate. Şi reuşesc să facă asta şi, uneori, să ne calce pe nervi.
      P.S.: Am văzut, sper că te-ai descurcat bine.

      Ștergere