miercuri, 3 iulie 2013

Ce mai face eu?

  Ce-i cu titlul? Păi, l-am pus aşa pentru că mă plictisesc, nu ştiu ce să fac, aştept să mi se încarce energia la un joc tâmpit şi... mda.
   Nu îmi mai merge o cască, e total aiurea... Măcar mai am o lunp garanţie la ele, dar nu cred că ajung pe la Bucureşti luna asta.
   Azi m-am trezit pe la zece. Am primit multe urări de ,, la mulţi ani'', şi mă bucur că oamenii nu m-au uitat. Să zicem că sunt uşor de ignorat. Da, sunt uşor de ignorat. Sau poate dramatizez eu totul... Nu ştiu, e ciudat. Sunt ciudată, ştiu. Ăm... iar vorbesc chestii fără sens.
    Sunt obsedată de Criminal case, stau într-una pe net, m-am apucat de citit Moromeţii şi chiar îmi place, mi-e lene să-mi mişc fundul din pat, fiecare zi e la fel... Mor de lene, mă simt ciudat, mi-e lene să citesc. Vreau să mă uit la filme, dar nu găsesc nimic bun la tv şi nu am chef să stau pe scaun în faţa pc-ului ca să mă uit o oră jumate la un film, sau să-mi pun laptop-ul.
      Trebuie să merg să-mi fac buletinul, dar mi-e lene să fac şi asta. N-am niciun chef.
      N-am chef de nimic şi totuşi, parcă aş face ceva.
      Vineri am desenat ceva... ah, da, să-l încarc. E un centaur, adică, mă rog, e fată, că sunt praf la desenat băieţi, şi chestiile alea de pe pielea ei sunt semnele zodiacale, în caz că nu v-aţi prins. Nu e cine ştie ce, dar e ok, având în vedere că e făcut din imaginaţie. Cred. Mă rog, cunosc persoane mult mai talentate ca mine, pe care le admir pentru munca depusă. Nu e vina mea că pe mine mă doboară lenea, da? :))
Ummm... unde rămăsesem? Ah, păi, vreau tabletă grafică şi creioane cerate. Kbye.

4 comentarii:

 1. Și eu vreau tabletă grafică și creioane. ^^
  E super drăguț desenul, având în vedere că e făcut din imaginație.
  Ă, nici eu n-am chef de nimic :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Meh, poate vom primi sau ne vom strânge bani ca să cumpărăm. :))
  Mersi, asta am zis şi eu. :3
  Vara asta ne leneveşteeeeeeeeeeee pe toţi. Grav.

  RăspundețiȘtergere
 3. Văd că toată lumea se plictiseşte în vacanţă :)).Aşa este.Ne-am dorit vacanţă şi acum..ce facem? :D

  RăspundețiȘtergere
 4. Ne plictisim pentru ca ne place la scoala. Pai... ce sa facem? Frecam menta! xD

  RăspundețiȘtergere