marți, 16 octombrie 2012

Nimănui nu-i pasă. Simplu.

    O să mă faceţi nebună, dar mie mi s-a făcut dor de iarnă. Da, o să-mi iau bătaie cu zăpadă, ca-ntotdeauna, dar o să mă pot bucura de o ciocolată caldă, o cafea sau un ceai lângă sobiţă, cu o carte bună de citit. Şi mai sunt şi sărbătorile de iarnă, chiar dacă nu mai sunt micuţă să cred în Moş Crăciun şi alte alea, dar sunt alături de ai mei, iar dacă mai punem la socoteală şi bomboanele de ciocolată... miami! :x Plus că vreau să sărbătoresc Revelionul cu prietenii. :) Mai e şi vacanţa aia de trei săptămâni, ninsoarea, colindătorii, blablabla, vreau iarnă!!! :(((
     Chiar dacă o să fiu precum căţelul ăsta, eu tot vreau zăpadă, sărbători, alea, alea. :))

      
     Gata, promit că nu mă mai plâng. O să mă laud cu faptul că am schimbat aspectul micului meu blog, l-am făcut mai drăguţ, dar v-am pus şi chestia aia cu Wattpad, în dreapta, sus. Mă găsiţi şi acolo. :">
      Săptămânile astea la şcoală sunt nasoale rău. Profii mei deja au început să pună note, să ne dea teste peste teste. Adică, ce suntem noi, roboţi? Urăsc că ăştia au scurtat primul semestru. Au făcut-o ca să ne chinuie pe noi. Chiar dacă avem trei săptămâni de vacanţă de iarnă, parcă era mai bine înainte.
      Profa de info e o adevărată scorpie. A spus că ne va da câte un test la fiecare sfârşit de săptămână, dar sper că a spus asta doar ca să bage frica-n noi, să învăţăm. O urăsc! Are fiţe şi o voce piţigăiată. Pe bune, n-aţi vrea să staţi lângă ea când ţipă, e mai rău decât atunci când cineva zgârie tabla cu creta. Altă profă naşpa e aia de istorie, care mi-a dat un mare şi frumos doi pentru că nu mi-am făcut tema. Mda, până acum nu ne verifica afurisitele de teme.
       În concluzie, şcoala-i naşpa, iar la anul mă paşte bacul. Iupiiupiei! Ce bucurie!
       La seriale nu mai am timp să mă mai uit, la filme mi-e lene şi de anime-uri n-am chef. (Nu că aş fi eu o mare fană a lor, dar am unul pe care chiar vreau să-l văd.) Noroc că s-au inventat orele de franceză, ca să pot citi. Mi-am cumpărat cu revista Bravo primele trei volume din A.V. şi m-am apucat să-l citesc pe primul. Prefer să nu-mi dau cu părerea, momentan. Dar şi eu care voiam să renunţ la cărţile cu vampiri, după ce termin primele şase volume din ,, Vampirii din Morganville.''
        Afară parcă-i prea cald pentru perioada asta, de blog nu prea mai am timp, trebuie să-mi fac tema la mate şi mâine am test la română. Mi-e lene să mă apuc de învăţat.
        Ca să nu mai spun că aseară mi s-a tăiat curentul şi am ajutat-o pe mătuşi-mea să facă mâncare la lumina lumânării şi... am mâncat prăjituri! :)) Fuck yeah!
        Duminică mi-am luat gaşca în Sun Plaza, la Diverta, să facem un proiect, iar eu mă simţeam în largul meu printre cărţile fantasy. :x Ei ştiu că-s obsedată de citit, pentru că i-am zăpăcit. :)) Plus că mai am nişte lecturi pentru şcoală, dar alea-s naşpa şi mi-e lene să mă apuc de ele. Cel puţin, sunt pentru semestrul doi.
        Ăştia de pe Wattpad şi-au creat un grup şi m-au invitat şi pe mine. Nu prea vorbim despre poveşti şi restul, ci despre asta:
                                                                                                
    şi pira-pira-mide. =)) Rezultă că wattpadiştii sunt nişte nebuni adorabili. Nu ştiu ce m-aş face fără ei.
           Pentru că am vorbit prea mult, plictisindu-vă, o să mai zic încă ceva: sper să pot posta odată şi-odată leapşa de la ,,fii-mea'' şi încă una.
     Gata, îmi ţin mâinile-acasă. :"> Cine ştie când mai postez ceva? La anul şi la mulţi ani! :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu