sâmbătă, 22 iunie 2013

Miley, you are trying too hard

  Ştiu că mulţi dintre voi nu o înghiţiţi, sau nu recunoaşteţi că vă place, dar chiar vreau să scriu asta. Cu toţii o cunoaştem pe Miley Cyrus, şi, de asemenea, ştim şi cum şi-a dobândit succesul. A început ca o fată aparent inocentă, care juca în serialul pentru ,,adolescenţi'', ,, Hannah Montana.''
   După patru sezoane, Cyrus a decis să renunţe la acel serial, pentru că i se părea imatur şi a declarat că nu se va întoarce să joace rolul care a consacrat-o. A jucat, de asemenea, şi în filmul ,, Hannah Montana'', după care a început să joace în filme ceva mai mature, pentru persoane de vârsta ei, precum ,, The Last Song'', ,,Lol'' şi ,, So undercover''. Şi, cum spuneam, ştiu că multe persoane nu o pot suporta, dar nu e o actriţă chiar atât de îngrozitoare iar vocea ei e bună. Poate să cânte live, iar vechile ei melodii reuşeau să transmită ceva prin versurile lor.
    Iar acum a ajuns să cânte melodii gen ,, We can't stop'' sau ,,Decisions'' feat Borgore şi să facă un clip cam porno. Ok, am înţeles, a crescut, nu mai are 15 ani, dar e un pic exagerat. Se străduieşte prea tare să renunţe la imaginea de ,, fată cuminte'' şi îşi iroseşte talentul.
   Hai, acum săriţi-mi în cap că îmi plăcea Hannah Montana.

4 comentarii:

  1. Și mie îmi plăcea. Și mi-au plăcut melodii de la ea gen „Stay” sau ”Who owns my heart”; dar cu astea m-a distrus. Și mie mi s-a părut că exagerează.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bate palma soro! :)) Mă, ceva s-a întâmplat cu ea... Unii zic că ar fi bătut şi ea palma cu Illuminati.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mă, amu' nu ne ştim, dar na. Mă bag, îi mişto să bântui blogosfera şi să răsar de nicăieri.
    Mi-a plăcut. Îmi place. Nu ascult ce a scos acum, dar o susţin. Îşi va reveni.
    Îmi place cum a interpretat melodia "Jolene" (Dolly Parton). Aia e mişto rău!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, fac pariu ca ai un accent genial. xD
      Da, stiu, stie sa cante. Toat melodiile din sesiunea aia sunt cantate frumos.

      Ștergere