vineri, 4 ianuarie 2013

    Ştiu că nu vă pasă, dar ieri a murit regizorul Sergiu Nicolaescu. Dumnezeu să îl ierte!
   Dar nu asta era ideea, ci faptul că au fost difuzate la televizor filme regizate de el. Au fost difuzate în exces, chiar. Nu zic că asemenea ştire ar trebui ignorată, dar nici nu trebuie să abuzezi de ea. Frate, dacă să mori înseamnă să fi băgat în seamă de mass-media, ar trebui să ne sinucidem ca să ne fie publicate scrierile amărâte de pe Wattpad?!
  

10 comentarii:

  1. Cam aşa e.Nu că înainte nu se dădeau filme regizate de el,dar acum a fost prea...de tot.Aşa s-a întâmplat şi cu Michael Jackson,Whitney Houston sau Amy Whinehouse.Toată lumea le face publicitate după ce ei nu se mai află printre noi.Ruşine..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vrut să scriu şi despre Michael 1ackson, dar am uitat. Într-adevăr, erau difuzate ( şi eu le am şi pe casete: tata e mare fan), dar exagerează. Nu apreciem ceea ce avem... Cam trist, sincer...

      Ștergere
  2. Ei na , cum sa nu ne pese..Hm , Raisa mi-a furat vorba , voiam sa zic de Michael Jackson si asa. Cand au murit toata lumea s-a trezit ca vai ca il iubeam de nu mai puteam dar in timpul vietii abia daca isi aminteau ca exista..nu-i consider pe acestia fani . La fel si cu Madalina Manole. A murit si da , ne pare super rau dar asta nu inseamna ca acum trebuie sa fim toti ultra mega fani..

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe mine nu m-a deranjat chestia asta, deoarece, oricum nu prea mă uitam la tv. Dar nu mi-a plăcut ceva. Faptul că acum câteva zile a dat ” Pistruiatul ”, și-acum îl dă din nou. Care-i rostul, când a mai fost dat încă odată? :|
    Oricum, Dumnezeu să-l ierte! :|

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine faci! :)) Probabil era în reluare? :-??

      Ștergere
    2. Nu avea cum să fie reluare, deoarece dacă era, îl dădea de dimineață. :| De obicei așa dau reluările. Plus că a dat reluarea, și după ce au aflat că a murit, a dat din nou ” Pistruiatul ”.

      Ștergere
  4. Mda... au cam exagerat ăştia.. s-au legat până şi de aspecte legate de religie care cu siguranţă nu reprezenta cel mai important aspect. Mă rog, aşa au făcut după moartea fiecărei persoanlităţi - din lipsă de alte ştiri, bineînţeles - aşa că a început să nu mă mai mire prea mult ce se întâmplă pe la TV prin perioada asta. Dacă nu vorbeau toţi artiştii pe facebook de moartea lui, cu siguranţă tu erai prima care-mi dădea vestea. :))
    Partea bună a tuturor acestor ştiri e că ăia cu o incultură generală cam vastă mai află şi ei câte ceva ca să-şi mai astupe din lacune. :D

    RăspundețiȘtergere