joi, 1 noiembrie 2012

Plouă...

     Azi m-am bucurat de ploaie. Eu mă bucur când plouă, nu când e soare sau când ninge. Am mers pe jos prin ploaie, cu căştile-n urechi, de una singură. Doar eu, ploaia şi muzica mea. ♥
      Şi ăsta e cântecul de care am devenit obsedată:
     http://www.youtube.com/watch?v=EprNSogV11k
     Scuzaţi postarea mică şi lipsită de sens. :">

2 comentarii:

  1. Şi mie îmi pace ♥ Doar că azi am avut spectacol la cor, madafacasaca, şi a trebuit să mergem de la teatru la şcoală în ploaie x.x Nici nu ştiu cine mă mai pune să merg.
    Vremea asta e perfectă pentru citeală. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mda, vremea de azi a fost cam ciudată. :| Nu m-a deranjat că a plouat, și exact cum ai procedat și tu, așa am făcut și eu azi. Era așa de frumos când am ieșit de la școală acum două ore, pe întuneric, cu căștile în urechi. 8-> Aveam o stare de liniște acută. :))
    Singura chestie care nu mi-a plăcut a fost că, culmea, două zile la rând mi-am luat hanoracul cu glugă pe mine, bine, sub haina groasă, și nu prea a plouat, dar azi, am zis că nu va ploua, nu mi-am luat nici umbrela, și când am ieșit afară pe la amiază picura. Chestia e că înrârziam și nu m-am mai întors. :-s Am avut noroc cu o colegă.
    Aici sunt de partea ta. Pot afirma că urăsc soarele. Deloc nu-mi place. Îl agreez doar că mă încălzește vara, dar să stau toată ziua să mă prăjească..., neah. Nu-i de mine! ;;)Melodia e foarte frumoasă. ♥ Mi te și imaginez pe stradă cu căștile în urechi, ascultând melodia asta. :X:X:X
    O să mai trec pe aici cu păreri, dargă Elena, mă simt începătoare, așa că îmi e cam greu cu blogul. :D Până ma obișnuiesc.

    RăspundețiȘtergere