vineri, 14 septembrie 2012

Skins UK


     N-o să vedeţi vreodată o obsedată mai mare ca mine. Ador serialul ăsta, încă de când am văzut varianta americană, pe Mtv. Adică, ştiu că sunt abia pe la sezonul cinci, nu l-am terminat încă, dar îmi place să scriu despre lucrurile care mă fac fericită, care îmi plac. În cazul de faţă, Skins. :3
     Serialul ăsta este mai mult decât pare la prima vedere. Da, ok, adolescenţii din serial se droghează, fumează şi restul, dar, dacă treci de partea asta a filmului, n-o să fii dezamăgit. Reprezintă poveştile de viaţă a unor adolescenţi, mai exact, zece la număr, care fac parte dintr-o gaşcă destul de unită, zic eu. Şi, chiar dacă poveştile lor sunt diferite una de alta, asta nu-i împiedică să se îndrăgostească şi să fie prieteni.
      În caz că v-am convins să vă uitaţi la serial, prin aceste câteva rânduri, ar trebui să ştiţi că găştile se schimbă la fiecare două sezoane. Mda, nici mie nu mi-a convenit când nu i-am mai văzut pe Maxxie, Sid şi Chris, atunci când am terminat sezonul doi, ba chiar voiam să-l las baltă şi să nu mă mai uit la el. :)) Am luat o pauză, până când m-am hotărât să mă uit şi la sezoanele 3 şi 4, cu Freddie şi Effy. Şi, ştiţi ceva? Astea cu Fredds şi Eff mi-au plăcut cel mai mult. ♥ Încă îmi amintesc cât de tristă am fost când a intrat ea într-o depresie, iar el a fost distrus. Ah, da, şi cât a luptat pentru ea, aproape că şi-a pierdut cel mai bun prieten.
        Deci, vedeţi? Serialul ăsta înseamnă mai mult decât droguri şi sex. Este despre viaţa de zi cu zi a adolescenţilor din ziua de azi, iar mie mi s-a părut chiar foarte interesant.
        Gata, tac, că mă ia gura pe dinainte şi dezvălui mai mult decât ar trebui. :)) Mie, una, nu-mi place să ştiu dinainte ce se întâmplă într-un film sau o carte, pentru că, unde naiba mai e suspansul? :)) Deci, presupun că nici vouă.
        Acum, voi l-aţi văzut? Dacă da, cum vi s-a părut? Aştept păreri.

       Vă rog să priviţi videoclipul: ( Paramore, yeah! \m/ :)) )
        http://www.youtube.com/watch?v=h5kmXb8cyaQ
          

2 comentarii: